DVR камера комплект - отпред, вътре и отзад

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на best4youbg.com

DVR камера комплект - отпред, вътре и отзад

Артикулен номер #3404
Стойност: 129.99 лв.
Спестявате: 40.00 лв.
89.99 лв.
Закупени: 622
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 24
Добави в количката за 89.99 лв.
Ограничена оферта

[ТРИ КАНАЛНА КАМЕРА ЗА РЕГИСТРАТОР ЗА ВСИЧКА ЗАЩИТА] - Видеорегистраторът Teqhome, изграден с триканална система, предлага 130° предна камера, 85° кабина вътре в камерата и 60° задна камера. Едновременно заснема видео от предната, задната част и купето на вашия автомобил като жизненоважно доказателство за спор или злополука.
[FHD 1080P КАМЕРА ЗА ФИРМО ПРЕДНА И ЗАДНА ВЪТРЕ С HD ДИСПЛЕЙ] - Надграден високопроизводителен 4-ядрен чипсет и надстроен сензор и сензор Sony спомагат за гладко 1080P видео отпред + 480P видео отвътре в кабината + 480P видео отзад. Ще бъдат четири режима на дисплея превключва се лесно, 3-каналните видеоклипове се показват на IPS екрана, като ви дават видео обратна връзка на живо от 3 страни на вашия автомобил.
[DASHCAM СЪС ЗАПЪЛНЯВАЩА СВЕТЛИНА СУПЕР НОЩНО ВИЖДАНЕ] - 4 IR LED светлини значително подобряват качеството на изображението в колата. Благодарение на f/2.0 голяма бленда и WDR (широк динамичен диапазон) технология, камерата за кола TeqHome се представя добре по отношение на прецизност и яснота на цветовете дали ден или нощ. Запълваща светлина с лице към кабината, улавя точно водача и пътниците, дори когато кабината е напълно тъмна, идеална за шофьори със споделено пътуване.
[АВТОМАТИЧНО ЗАПАЗВАНЕ НА КАДРИ ОТ СБЛЪСЪК И ЦИКЛЕН ЗАПИС] - Вграден сензор за гравитационен удар, след което камерата за управление открива сблъсък или удар, сензорът автоматично ще заключи кадрите като доказателство. Функцията за цикличен запис може да презапише най-старите незащитени файлове когато SD картата е почти пълна. ЗАБЕЛЕЖКА: SD картата не е включена в този пакет. Нашата камера за управление за автомобили може да поддържа до максимум 32G MMC карта.
[ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СБЛЪСЪЦИ, КРАЖБИ И ЖЕСТКИ ДРАСКОТИНИ, СЛУЧВАЩИ СЕ, СЛЕД КАТО КОЛАТА ВИ Е ПАРКИРАНА] - Монитор за паркиране: Когато камерата за управление открие сблъсък, тя автоматично ще се включи, след което ще запише защитено видео. 24 часа запис: видеорегистраторът ще започне да записва, след като колата ви е паркирана. (Съвети: 24-часовото наблюдение на паркинга работи само с външно захранване. Използването изисква свързване на Dash Cam към външен източник на захранване (3-проводен хардуерен комплект, не включени.)
[КАМЕРА ЗА АВТОМОБИЛИ СЪС СКРИТ ДИЗАЙН И ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛИРАНЕ] - Уникална компактна камера за кола, тази камера за автомобили съчетава три камери с малък размер. Няма да засенчва гледката ви или да ви разсейва, докато шофирате. С опростената инсталация на задната камера няма нужда да премахвате светлината за заден ход, просто я свържете с предната леща и можете да я използвате. Задната камера е IP65 водоустойчива и може да функционира нормално дори при силен дъжд.
© 2015-2016. best4youbg.com. All Rights Reserved