Тъмна пролет – бутилка за вода Dopper 450 мл

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на best4youbg.com

Тъмна пролет – бутилка за вода Dopper 450 мл

Артикулен номер #3017
Стойност: 45.99 лв.
Спестявате: 15.99 лв.
30.00 лв.
Закупени: 15
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 30
Добави в количката за 30.00 лв.
Ограничена оферта

  • Произведена в Нидерландия като се използва енергия от вятъра.
  • Изработена от 100% рециклируеми материали.
  • Целта на Dooper е да помогне за създаването на кръгова икономика, поради което оригиналната бутилка е със сертификат Cradle to Cradle ™ (Сребро).
  • Силна, лека и с перфектен размер за всяка раница или държач за бутилка за велосипеди.

450 мл перфектност 

Какво прави оригиналната бутилка на Dopper (450 мл) с цвят Тъмна пролет от колекцията “Дълбоко синьо море” най-добрата  бутилка за многократна употреба за Вас? За начало, тя може да се пълни безкрайно с чешмяна вода, може да се мие в съдомиялна машина до 65 ° C, без BPA, без фталати и е много лека. Отворът на бутилката е с диаметър, който осигуря оптимален воден поток и лекота на пиене. Има уникален дизайн от три части – бутилка, чашка и капачка. Бутилката на Dopper се пълни лесно, лесно се разглобява и лесно се почиства и можете да сте сигурни, че винаги имате чашка, от която да пиете (или от която да споделяте) водата си. Гениално.

За Dopper

Dopper е корпорация със сертификат B, която използва бизнеса като сила за правене на добро. Всяка продадена бутилка намалява замърсяването с пластмаса и подпомага проекти за осигуряване на питейна вода в Непал. През 2020 г., тръгва “Вълната на Dopper” – глобално движение, което създава вълна от промени, достатъчно голяма, за да спаси океаните ни от замърсяване с пластмаси.

Оригиналният пътеводител

Води борба срещу пластмасата за еднократна употреба.

Оригиналната бутилка на Dopper е родена да повишава осведомеността за екологичното бедствие, наречено пластмасови бутилки за еднократна употреба. И да вдига много шум, за да привлича вниманието, докато го прави. От 2010 г. насам  тази бутилка за вода за многократна употреба успя да промени правилата в индустрията. Води по пътя напред с безпрецедентни доказателства за устойчивост, дизайн с много награди и цветове, на които дори и Ван Гог би завидял. Оригиналната бутилка ще ви накара да блеснете, където и да отидете, и ще разпространявате посланието за опазване на океаните,  което не може да бъде пренебрегнато.

© 2015-2016. best4youbg.com. All Rights Reserved