Турмалинови налакътници за облекчение на болката в лакътя - 2 бр.

Заплащате този продукт при доставка.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна!

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на best4youbg.com

Турмалинови налакътници за облекчение на болката в лакътя - 2 бр.

Артикулен номер #1657
Стойност: 45.99 лв.
Спестявате: 26.00 лв.
19.99 лв.
Закупени: 1001
При поръчка над 100 лв. получавате безплатна доставка до адрес!
ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 25
Изчерпана
 
Ограничена оферта

Силата на турмалина във взаимодействие с човешката кожа е много голямa! Той помага за затопляне и облекчаване на отделни части от тялото.
Днес на Вашето внимание искаме да представим един страхотен продукт, който оказва много положителен ефект върху човека. Запознайте се с турмалиновите налакътници от Nuevo.bg! 
 
Налакътниците са специално създадени по стара японска технология, крият в себе си множество активни частици и се грижат за премахването на болката от лактите Ви. Те възстановяват и подхранват човешкото биополе, намаляват вредните геопатогенни, биоенергийни, импулсни и електромагнитни въздействия. Използването на турмалинови изделия стимулира функцията на остеобластите, спомага за възстановяването на ставите и костната тъкан, усилва клетъчната функция на синцитиалния плексус и във вътрешноставните пространства. Осен това, спомага при отделянето на вътрешноставна течност и подобрява смазването на ставните повърхности.
 
Благодарение на тези въздействия се нормализира циркулацията на кръвта и нивото на енергията Ци, изчезват симптомите предизвикани от въздействието на студ и влага, изчезват болките. Повишава се издръжливостта на организма, премахва се стреса, подобрява се съня, намалява се износването на ставите, отпускат се мускулите, има общоукрепващо въздействие върху организма.
 
Носенето на турмалинови налакътници подобрява локалното кръвообращение, усилва метаболизма, активизира работата на клетките в организма. Налакътника променя отделни участъци от структурата на мускулната тъкан, подобрявайки еластичността на мускулните влакна, активно участващи при спортни занимания, и тези, които по време на спорт не са подложени на опъване, увеличавайки тяхната гъвкавост. Също така помага при слабост в ръцете.
 
Приложение:
- При увреждания на лакътната става;
- При разтягане и увреждане на връзките и мускулите на ръцете, 
- Имат обезболяващ ефект. 
- Помага при чувство на изтръпване или студени ръце. 
- Стабилизират движенията в лакътната става по време на посттравматичен период и при физическо натоварване по време на спорт или трудова дейност.
 
Начин на употреба:
- Преди употреба на налакътника е желателно да намокрите мястото, където ще го сложите. След това го фиксирайте плътно към кожата, на мястото където изпитвате болка. - Обикновено приблизително след 3-5 минути се появява забележимо усещане за топлина и леко парене. 
- Продуктът може да се използва и без предварително намокряне на мястото, но в този случай загряването ще отнеме повече време.
 
Поддръжка
- Турмалиновите продукти, не бива да се перат с никакви перилни или почистващи препарати. Достатъчно е изплакване с вода (в никакъв случай не се киснат). След, което се подсушават с кърпа и се оставят до пълно изсъхване. 
 
Не се замисляйте, а си подарете мечтаното облекчение в ставите с невероятните Турмалинови налакътници!
© 2015-2016. best4youbg.com. All Rights Reserved